Λιπαντικά βαρέων οχημάτων CASTROL

Λιπαντικά βαρέων οχημάτων CASTROL

Περιγραφή


                                                                 BP VANELLUS MONO 10W, 20W, 30, 40

Σχεδιασμένα για χρήση σε ένα μεγάλοεύρος εφαρμογών που απαιτούν μονότυπο λιπαντικό. Είναι κατάλληλα για χρήση σε πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες καθώς και σε ορισμένες εφαρμογές σε κιβώτια ταχυτήτων, υδραυλικά συστήματα και σε άλλες εφαρμογές που προσδιορίζουν τη χρήση μονότυπου λιπαντικού κινητήρα.Τα BP Vanellus Mono προσφέρουν αξιόπιστη προστασία του κινητήρα, προστασία από επικαθίσεις αιθάλης και φθορά, και απόλυτη σταθερότητα στη διάτμηση.


CASTROL TECTION 15W-40

Λιπαντικό κινητήρων diesel σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει άριστη προστασία σε στόλους που περιλαμβάνουν βαρέα οχήματα διαφόρων κατασκευαστών.Το κύριο πεδίο εφαρμογής του Castrol Tection 15W-40 είναι σε Ευρωπαϊκής τεχνολογίας κινητήρες Euro 3 ή προγενέστερους και σε Αμερικανικής τεχνολογίας κινητήρες βαρέων οχημάτων. Το Castrol Tection 15W-40 είναι υψηλής ποιότητας λιπαντικό πολλαπλών εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαρέα φορτηγά οχήματα, λεωφορεία, ελαφρά φορτηγά και χωματουργικά και αγροτικά μηχανήματα.


CASTROL TECTION 20W-50

Σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετική απόδοση σε ένα μεγάλο εύρος πετρελαιοκινητήρων επαγγελματικών οχημάτων. Ο συνδυασμός της εξαιρετικής προστασίας, της δυνατότητας μεγάλων διαστημάτων μεταξύ των αλλαγών, και της δυνατότητας πολλαπλών εφαρμογών που περιέχει το Tection 20W-50, το καθιστά την προφανή επιλογή για χρήση σε φορτηγά, λεωφορεία καθώς και εμπορικούς στόλους. Το Tection 20W-50 ικανοποιεί τις απαιτήσεις Ευρωπαίων κατασκευαστων επαγγελματικών οχημάτων.


CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W-40 E6/E9

Πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρα με χαμηλή περιεκτικότητα σε SAPS σχεδιασμένο για εκτεταμένο διάστημα αλλαγής λιπαντικού έως και 100.000 χλμ. στους πιο πρόσφατους πετρελαιοκινητήρες Euro VI. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε φορτηγά και λεωφορεία Euro IV και Euro V με χαμηλές εκπομπές καυσαερίων, ειδικά σε αυτά που χρειάζονται ένα λιπαντικό με χαμηλή περιεκτικότητα σε SAPS. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε παλαιότερα οχήματα εντός και εκτός δρόμου, καθώς και σε εξοπλισμό που χρειάζεται αυτό το επίπεδο απόδοσης. Η μοναδική τεχνολογία System 5 Technology™ του Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 προσαρμόζεται σε μεταβαλλόμενες συνθήκες κινητήρα και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης σε 5 βασικούς τομείς: κατανάλωση καυσίμων, κατανάλωση λιπαντικών, διάστημα αλλαγής λιπαντικών, διάρκεια ζωής εξαρτημάτων και ισχύς.


CASTROL AXLE EPX 80W-90

Πολυ-λειτουργικό λιπαντικό αξόνων οχημάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορικά, συστήματα τελικής μετάδοσης και άλλες εφαρμογές σε επιβατικά αυτοκίνητα και βαρέα οχήματα στα οποία απαιτείται η χρήση προϊόντος προδιαγραφής API GL-5. Είναι εγκεκριμένο από τη ZF για χρήση σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών συμπεριλαμβανομένων των αξόνων χωματουργικών και γεωργικών μηχανημάτων.


CASTROL MANUAL EP 80W-90

Λιπαντικό μετάδοσης κατάλληλο για εφαρμογές που απαιτείται προϊόν επιπέδου απόδοσης API GL-4. Είναι εγκεκριμένο για χρήση σε χειροκίνητα κιβώτια της ZF. Η υψηλή θερμική του σταθερότητα προστατεύει από δημιουργία επικαθίσεων και αύξησης του ιξώδους διατηρώντας την καλή λειτουργία και την απόδοση του λιπαντικού και του κιβωτίου. Διαθέτει καλά χαρακτηριστικά μεταφοράς φορτίων και προστασίας από φθορά που επιμηκύνουν τη ζωή των εξαρτημάτων του συστήματος.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product05
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0.00€