Λάδια συμπιεστών CASTROL

Λάδια συμπιεστών CASTROL

Περιγραφή

                                                                   


CASTROL AIRCOL PD Range

Λάδια συμπιεστών σε βάση εξαιρετικά εξευγενισμένων ορυκτέλαιων και προσεκτικά επιλεγμένων πρόσθετων. Κατάλληλα για λίπανση περιστρεφόμενων και παλινδρομικών συμπιεστών. Συνιστάται για τη λίπανση των ρότορων, ρουλεμάν και των γραναζιών σε περιστρεφόμενους συμπιεστές. Παρουσιάζουν χαμηλή τάση δημιουργίας άνθρακα και πληρούν της προδιαγραφές DIN 51506 VDL για παλινδρομικούς συμπιεστές που έχουν θερμοκρασίαες εκκένωσης αέρα έως 220°C.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL AIRCOL SR Range

Συνθετικά λιπαντικά συμπιεστών σε βάση την πολυαλφαολεφίνη (PAO) και προηγμένο σύστημα πρόσθετων για ενίσχυση της θερμικής και οξειδωτικής σταθερότητας, εξασφαλίζοντας μείωση της φθοράς στα εξαρτήματα. Είναι κατάλληλα για χρήση σε περιστροφικούς κοχλιοφόρους συμπιεστές, που λειτουργούν κάτω απο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, σκληρά περιβάλλοντα και εγαρμογές όπου υπάρχουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες εκκένωσης αέρα (> 100°C). Σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης έως και 8000 ώρες.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL AIRCOL 2294

Συνθετικό λιπαντικό σε βάση την πολυαλφαολεφίνη (PAO), κατάλληλο για ψυκτικά συστήματα με κοχλιοφόρους συμπιεστές που λειτουργούν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εξάτμισης. Επίσης είναι κατάλληλο για συστήματα που χρησιμοποιούν παλινδρομικούς συμπιεστές με υψηλή συμπίεση και υψηλή εκκένωση θερμοκρασιών.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL AIRCOL LPT Range

Λιπαντικά συμπιεστών ψύξης σε βάση εξαιρετικά εξευγενισμένων ναφθενικών ελαίων, για χρήση τόσο σε μεγάλες βιομηχανικές όσο και και σε μικρές οικιακές μονάδες ψύξης. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξίσου λιπαντικές και ψυκτικές ιδιότητες και να λειτουργούν σαν στεγανωτικά μέσα στους συμπιεστές ψύξης. Διατηρούν καλές ιδιότητες λίπανσης στις υψηλές θερμοκρασίες κατα τη διάρκεια της φάσης συμπίεσης και καλή ρευστότητα στις χαμηλές θερμοκρασίες εντός των εξατμιστήρων. Είναι κατάλληλα για συστήματα που χρησιμοποιούν αμμωνία (NH3) ή αλογονωμένους υδρογονάνθρακες.

Συσκευασίες: 208L


CASTROL OPTILEB V Range

Πλήρως συνθετικά λιπαντικά συμπιεστών σε βάση την πολυαλφαολεφίνη (PAO), για την λίπανση συμπιεστών στις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμάκων. Παράγονται μόνο με πρώτες ύλες που πληρούν τις απαιτήσεις NSF H1, σε περίπτωση επαφής με τρόφιμα. Κατάλληλα για τους περισσότερους τύπους συμπιεστών, όπως κοχλιοφόρους, εμβολοφόρους, συρόμενων πτερυγίων και αέρος.


Επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλ. 210-8810750 ή στο info@pangakis.gr για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product04
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0.00€