Λάδια μειωτήρων CASTROL

Λάδια μειωτήρων CASTROL

Περιγραφή


                                                                 


CASTROL ALPHA SP Range

Λάδια μειωτήρων υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε εξευγενισμένο ορυκτέλαιο, ενισχυμένα με πρόσθετα που παρέχουν εξαιρετική θερμική σταθερότητα και υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Η προστασία απο φθορά, γνωστή και ως προστασία απο μικροπόρους, είναι κρίσιμη για την αποτροπή της φθοράς, επεκτείνοντας έτσι την διάρκεια ζωής του κιβωτίου και ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των μικρότερων και μεγαλύτερων μειωτήρων.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL ALPHASYN EP Range

Υψηλής ποιότητας συνθετικά λάδια μειωτήρων πολυαλφαλεφίνης (PAO) και πρόσθετα θείου και φωσφώρου για υψηλές πιέσεις (EP), παρέχοντας καλή θερμική σταθερότητα και υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Κατάλληλα για ρουλεμάν, κυκλοφοριακά συστήματα και μειωτήρες βαρέους τύπου που λειτουργούν σε ευρεία κλίμακα θερμοκρασιών και όπου λιπαντικά EP απαιτούνται. Ειδικά σχεδιασμένα για όλα τα κλειστά κιβώτια μειωτήρων και σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών λειτουργίας σε ακραίες συνθήκες, όπως εξόρυξη και λατομεία, ναυτιλιακές εφαρμογές και παραγωγή χαρτιού.

Συσκευασίες: 20L, 208LCASTROL ALPHASYN HTX Range

Συνθετικά λάδια μειωτήρων με βάση πολυαλφαλεφίνη (PAO), θείο, φώσφορο και πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας ενάντια στην φθορά, εξασφαλίζοντας καλή θερμική σταθερότητα και υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Σχεδιασμένα για χρήση σε μειωτήρες ελαφρού έως μεσέου τύπου. Κατάλληλα για ρουλεμάν και κυκλοφοριακά συστήματα που λειτουργούν σε ευρεία κλίμακα θερμοκρασιών. Η εξαιρετική τους θερμική και οξειδωτική σταθερότητα επιτρέπει την επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λαδιού ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίων θερμοκρασιών, εκεί όπου τα συμβατικά λιπαντικά θα είχαν σύντομη διάρκεια ζωής.

Συσκευασίες: 20L, 208LCASTROL OPTIGEAR BM Range

Υψηλών αποδόσεων λιπαντικά για οδοντωτούς και κωνικούς μειωτήρες, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Παρασκευάζονται με τα πρόσθετα Microflux Trans (MFT) και Plastic Deformation (PD), τα οποία βελτιώνουν την απόδοση όταν η θερμοκρασία λειτουργίας και τα φορτία φθάνουν σε ένα ορισμένο επίπεδο. Τα πρόσθετα MFT PD συμβάλλουν στην προστασία από την φθορά και την καταπόνηση, διατηρώντας παράλληλα και την υψηλή μεταφορά φορτίου.

Συσκευασίες: 20L, 208LCASTROL OPTIGEAR SYNTHETIC X Range

Προηγμένα συνθετικά λιπαντικά για μειωτήρες που λειτουργούν σε μεγάλες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις και υψηλά φορτία. Κατάλληλα επίσης για ρουλεμάν, γρανάζια ανεμογεννητριών και γρανάζια ελέγχου γερανών. Παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία στην επιφάνεια και την μείωση της τριβής. Η σειρά Optigear Synthetic X βασίζεται σε συνθετικούς υδρογονάνθρακες και σε ένα μείγμα πρόσθετων για την ελαχιστοποίηση της πλαστικής παραμόρφωσης.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL OPTIGEAR SYNTHETIC 800 Range

Συνθετικά λιπαντικά για βαρέως τύπου μειωτήρες και ρουλεμάν, ειδικά σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση σε ευρή φάσμα θερμοκρασιών, απο θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και πολύ υψηλές θερμοκρασίες ( >80°C). Τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης επιτυγχάνονται με τα συνθετικά υγρά πολυαλκυλενογλυκολη (PAG), που περιέχουν στην σύνθεση τους. Διαθέτουν χημική και θερμική σταθερότητα, δείκτη υψηλού ιξώδους, υδατοδιαλυτότητα και συμβατότητα με μέταλλα και ελαστομερή που χρησιμοποιούνται συχνότερα στην κατασκευή μηχανημάτων. Η αντιδιαβρωτική προστασία είναι πολύ αποτελεσματική ακόμη και όταν υπάρχει νερό.


Επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλ. 210-8810750 ή στο info@pangakis.gr για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product02
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0.00€