Υδραυλικά λάδια CASTROL

Υδραυλικά λάδια CASTROL

Περιγραφή

                                                         CASTROL HYSPIN AWS

Υδραυλικά λάδια ψευδαργύρου για χρήση σε όλους τους τύπους υδραυλικών αντλιών, εκεί όπου οι υψηλές πιέσεις και ταχύτητες απαιτούν την καλύτερη δυνατή προστασία. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλή απόδοση ενάντια στην φθορά, και θερμική σταθερότητα χρησιμοποιώντας πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας. Το μείγμα των πρόσθετων εξασφαλίζει υδρολυτική και οξειδωτική σταθερότητα. Παρέχει επίσης αντιδιαβρωτική προστασία στα μεταλλικά εξαρτήματα, σιδηρούχα και μη, που βρίσκονται μέσα σε ένα υδραυλικό σύστημα.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL HYSPIN AWH-M

Υδραυλικά λάδια υψηλού ιξώδους, με αντοχή στην διάσπαση με βάση εξαιρετικά εξευγενισμένο ορυκτέλαιο και πρόσθετα ψευδαργύρου τελευταίας τεχνολογίας. Ο εξελιγμένος συνδυασμός προσθέτων προστατεύει και συμβάλλει στην διατήρηση των χαρακτηριστικών του ιξώδους σε ευρύ φάσμα θερμοκρασιών ακόμα και κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης του λιπαντικού. Επίσης, προσδίδει χαμηλό σημείο ροής που επιτρέπει το λιπαντικό να χρησιμοποιείται σε πολύ κρύο περιβάλλον. Προσφέρει εξαιρετική προστασία απο την διάβρωση καθώς και θερμική και οξειδωτική σταθερότητα. Έχει εξαιρετική υδρολυτική σταθερότητα και διαχωρίζεται πολύ γρήγορα από επιμολύνσεις νερού σε κατάσταση ηρεμίας.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL HYSPIN HVI

Υδραυλικά και κυκλοφοριακά λάδια υψηλού ιξώδους χωρίς ψευδάργυρο, με πρόσθετα σχεδιασμένα να πληρούν και να υπερβαίνουν τα πιο απαιτητικά πρότυπα. Τα λιπαντικά Hyspin HVI, προορίζονται για πολύ καταπονημένα υδραυλικά συστήματα που απαιτούν υψηλή αντοχή στην φθορά και λεπτό φιλτράρισμα. Επιπλέον παρουσιάζουν εξαιρετική προστασία απο την διάβρωση καθώς και εξαιρετική θερμική και οξειδωτική σταθερότητα. Η υδρολυτικές τους ιδιότητες διαχωρίζουν ταχέως της επιμολύνσεις νερού. Ο εξελιγμένος συνδυασμός προσθέτων προστατεύει και συμβάλλει στην διατήρηση των χαρακτηριστικών του ιξώδους σε ευρύ φάσμα θερμοκρασιών ακόμα και κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης του λιπαντικού. Επίσης, προσδίδει χαμηλό σημείο ροής που επιτρέπει το λιπαντικό να χρησιμοποιείται σε πολύ κρύο περιβάλλον.

Συσκευασίες: 20L, 208LCASTROL HYSPIN ZZ

Υδραυλικά και κυκλοφοριακά λάδια χωρίς ψευδάργυρο. Ειδικά σχεδιασμένα για εφαρμογές που απαιτούν προστασία απο την φθορά και εξαιρετική αντίσταση στην οξείδωση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για υδραυλικά συστήματα που χρησιμοποιούν πτερυγιοφόρες και εμβολοφόρες αντλίες, όπου συναντώνται αυξημένες θερμοκρασίες λειτουργίας. Έχουν αποδειχθεί ανθεκτικά στο φαινόμενο ''dieseling'' (αυτανάφλεξης) σε εξαιρετικά επιβαρυμένα συστήματα, όπως μηχανήματα έγχυσης πλαστικών (injection) ή ελέγχου αντοχής υλικών, όπου τα συμβατικά λάδια υφίστανται πρόωρη φθορά.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL HYSPIN DSP

Υδραυλικά λάδια με καθαριστικές ιδιότητες, χωρίς ψευδάργυρο, με πρόσθετα υψηλών πιέσεων και αντιτριβικά, σε βάση ορυκτελαίου. Κατάλληλα για υδραυλικά συστήματα, τα οποία λειτουργούν σε υψηλές πιέσεις και θερμοκρασίες και απαιτούν ισχυρή καθαριστική δράση. Υψηλή προστασία έναντι φθοράς σε συνθήκες έντονης τριβής. Υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία και εξαιρετική θερμοκρασιακή και οξειδωτική σταθερότητα.

Συσκευασίες: 20L, 208L


CASTROL ALPHSYN T

Συνθετικά υδραυλικά λάδια για γρανάζια και υδραυλικά συστήματα. Με βάση την πολυαλφαολεφίνη (PAO) και πρόσθετα θείου και φωσφόρου για την παροχή εξαιρετικής θερμικής σταθερότητας και άριστης ικανότητας μεταφοράς φορτίου. Είναι σχεδιασμένα για χρήση σε ελαφριές έως μέτριες εφαρμογές σε κλειστούς μειωτήρες, αλλά όχι για βαριές εφαρμογές με κρούσεις. Είναι επίσης κατάλληλα για την λίπανση ρουλεμάν και κυκλοφοριακών συστημάτων που λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως υδραυλικά συστήματα για την λίπανση μεγάλων γραναζιών βραδείας κίνησης. Η σειρά Alphasyn T είναι πλήρως συμβατή με υλικά στεγανοποίησης νιτριλίου, σιλικόνης και φθοροπολυμερών.

Συσκευασίες: 20L, 208LΕπικοινωνείστε μαζί μας στο τηλ. 210-8810750 ή στο info@pangakis.gr για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product34
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0.00€